ilghar ilghar .

ilghar

مزیت اب شیرین کن اسمز معکوس برای صنعت:

آب شیرین کن RO نوع خاصی از فیلتراسیون است که از یک غشای نازک و نیمه تراوا استفاده می کند. این غشاء دارای منافذی است که به اندازه کافی کوچک است تا آب خالص را عبور دهد و در عین حال مولکول های بزرگتر مانند نمک های محلول (یون ها) و سایر ناخالصی های ریز مانند باکتری ها را برای تصفیه و شیرین کردن آب دفع کند.اسمز معکوس برای تولید آب با تصفیه بالا برای سیستم های آب آشامیدنی، دیگ های صنعتی، فرآوری مواد غذایی و آشامیدنی، لوازم آرایشی، تولید دارو، نمک زدایی آب دریا و بسیاری کاربردهای دیگر استفاده می شود. این یک فناوری شناخته شده برای بیش از یک قرن بوده است و از دهه 1960 تجاری شده است. به جهت اطلاع از قیمت سیستم مورد نظر خود با شماره های 09126942637 و 02632512451 تماس حاصل نمایید.

مزایا و کاربرد آب شیرین کن اسمز معکوس

مزیت اب شیرین کن اسمز معکوس برای صنعت:

آب برای تغذیه تصفیه خانه معمولاً نیازی به گرم کردن ندارد.

تصفیه خانه های آب اسمز معکوس مشکلات کمتری با خوردگی دارند.

به طور کلی نیاز به توان کمتری دارند.

فرآیند آب شیرین کن آب اسمز معکوس می تواند آلاینده های ناخواسته مانند پیش سازهای تری هالومتان، آفت کش ها و باکتری ها را حذف کند.

آب شیرین کن های  ROنسبت به تأسیسات تقطیر سطح کمتری را برای همان مقدار تولید آب اشغال می‌کنند.

سیستم آب اسمز معکوس صنعتی یک فرآیند تصفیه آب بسیار موثر است که تا 99٪ از کل مواد جامد را کاهش می دهد.

 

 

آب شیرین اسمز معکوس چگونه کار می کند ؟

آب شیرین کن RO یک فناوری است که برای حذف اکثریت قریب به اتفاق آلاینده ها از آب با فشار دادن آب تحت فشار از طریق یک غشای نیمه تراوا استفاده می شود.

اسمز یک پدیده طبیعی و یکی از مهمترین فرآیندها در طبیعت است. این فرآیندی است که در آن یک محلول نمک ضعیف تر تمایل به مهاجرت به محلول نمکی قوی تر دارد.

نمونه هایی از اسمز طبیعی زمانی است که ریشه گیاه آب را از خاک جذب می کند و کلیه های ما آب را از خون ما جذب میکنند.

غشای نیمه تراوا غشایی است که به برخی از اتم‌ها یا مولکول‌ها اجازه عبور میدهد اما برخی دیگر اجازه عبور ندارند.‌

در  آب شیرین کن RO ، آب تصفیه نشده، مانند آب نمک، از طریق یک غشای نیمه تراوا و فیلترهای کربنی جریان مییابد.

این سیستم با استفاده از یک پمپ فشار بالا برای افزایش فشار و وادار کردن آب به داخل غشای نیمه تراوا کار می کند و نمک های محلول را پشت سر می گذارد. مقدار فشار مورد نیاز به غلظت نمک آب تغذیه بستگی دارد.

هر چه آب تغذیه متمرکزتر باشد، فشار بیشتری برای غلبه بر فشار اسمزی مورد نیاز است.

آب شیرین شده محصول نامیده می شود. جریان آبی که حامل آلاینده های غلیظی است که از غشا رد  نشده اند، جریان رد یا کنسانتره خوانده می شود.


برچسب: ،
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۱۵ مرداد ۱۴۰۲ساعت: ۰۹:۲۱:۰۲ توسط:ilghar09 موضوع: نظرات (0)